Med en storslagen åpningsseremoni I et fornøyelig høstvær, gikk Yrkes-NM og Opplæringsdagan av stabelen i Trondheim Spektrum i slutten av oktober. Det skulle bli tidenes best besøkte arrangement. Hele 26000 skuelystne tilskuere tok turen innom i løpet av dagene.
Fremmøtte ble vitne til konkurranser i en rekke ulike fag, og vinnerene fra Yrkes-NM er så heldig og kunne representere Norge under Worldskills i Brasil i 2015. I tillegg til opplysninsstander i en rekke bransjer, ble det arrangert spennende skolekonkurranser. I anleggsgartnerfaget ble det en tøff kamp mellom Skjetlein vg. og Mære Landbruksskole. Som utgangspunkt var landskapsarkitert Karin Fossbakks tegning av en hage på 32 Kvm. med en paviljong. Elevene kunne selv velge materialer og uttrykk for sin hage, og sluttresultatet ble veldig bra! (Se bilder) Og vinneren av skolekonkurransen er....Mære Landbruksskole. Vi takker for fantastisk innsats av Mære og Skjetlein VGs. lag, og gratulerer så mye!!

Selvfølgelig ble det også rom for en høytidelig avslutningsseremoni etter noen spennende dager i flotte Trondheim, og forhåpentligvis fikk vi rekruttert nye kandidater til anleggsgartnerfaget!"

Mer on Yrkes-NM med film finner du her! Mære / SOA etter ca. et minutt

Kontakt oss
f logo50Besøk oss på Facebook!
www.facebook.com/soasenter
ASAK miljøstein
park & anlegg
NAML
Klikk her for FAGUS!
Klikk her for vea!
SOA er godkjent i disse fylker:
Aust-Agder Agder
Hedemark Innlandet
TrndelagSkjold Trøndelag
Vestfold Vestfold og Telemark
Østfold Viken
Oslo Kommune Utdanningsetaten
Oslo kommune

Nye, nyttige linker :
www.hage.no
www.bygg.no
Velg Naturbruk
På veilederforum.no finner du alt fra lover og forskrifter til nyttige tips om veiledningssamtalen.
www.veilederforum.no
Litteratur til
autorisasjonskurs
i plantevern

Ikke SOA Medlem?