Som følge av utviklingen av situasjonen knyttet til koronaviruset, har SOA i dag besluttet at årsmøtet som skulle være førstkommende mandag 16. mars er utsatt inntil videre.
I tillegg har vi bestemt at alle oppsatte kurs frem mot påske avlyses.
Vi kommer tilbake med nye datoer når vi anser at det er trygt å gjennomføre kurs igjen.
Det er mulig å melde seg på venteliste på div kurs så lenge.

INFO OM EUROSKILLS, Budapest 2018

Euroskills Budapest 2018

Det er et høyt faglig nivå på deltagerne under EuroSkills, og det er viktig at deltagerne er motiverte, effektive og gode til å samarbeide. I tillegg må de være stolte av faget sitt, for her oser det entusiasme og faglig stolthet! Dette er en unik mulighet til å møte ungdommer fra hele Europa, som er med å kjempe om EM-tittelen i sitt fag. I tillegg er dette en fantastisk ”stjerne” å ha på CVèn, når du etter læretiden skal ut i jobb!

Vi starter treningene til konkurransen så snart laget på to personer er uttatt.

I tillegg til egentrening må deltakerne delta på obligatoriske samlinger med WorldSkills Norge. Deltakelse må avklares med arbeidsgiver, da du vil ha behov for fri til å delta på samlinger og treninger. Vi oppfordrer også lærlinger utenfor SOAs til å søke!

 

Søknadsfristen var: 30. januar 2018

Søknadsinformasjon: www.soasenter.no 
Søknad til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 
Aldersgrense: 25 år
Evt. spørsmål: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.