Reiserapport fra Ingrid Victoria
(Klikk på bildene for forstørrelse)
Mars 2013

Nå har vi jobbet i 10 uker og trives så utrolig bra! Kollegaene på golfbanen er veldig hyggelige og hjelpsomme. Og i og med at det ikke er noen av dem som snakker engelsk har jeg begynt å lære en del spansk. Faglig lærer vi stort sett bare vedlikehold av golfbanen, som foreksempel klipping av greenene, teene, holde bunkerne i orden og mye beskjæring av palmer.
Arbeidsdagene går veldig fort. Og i og med at vi slutter klokka 14:00 får vi så mye ut av dagene.
Vanligvis pleier jeg og ta med spanskbøkene ut på en pup og lese spansk sammen med noen spanske venner. På grunn av dette har jeg fått mange venner her nede og lærer mye spansk.

Nå er det bare tre uker igjen av oppholdet, begynner og grue meg litt til å reise fra alt her nede, men skal bli godt og komme hjem også.

Januar 2013
De tre ukene som har gått har vi hatt språkkurs, og det har vært veldig gøy. Vi har også blitt litt kjent med byen og noen spanjoler på vår egen alder. Vi har også vært og besøkt Gibraltar, veldig morsomt å se på grottene og byen. På mandag var Svend og jeg og besøkte golfbanen vi skal jobbe på, og det virka som en kjempefin arbeidsplass.