«¡Hola! ¿Que tal?

Jeg heter Kjell Østerud, 35 år gammel bosatt i Oslo, men er opprinnelig fra Sarpsborg.
Jeg er utdannet produksjons-/skjøtselsgartner fra Vea Fagskole. Våren 2018 skal jeg opp til fagprøven i anleggsgartnerfaget gjennom SOA.

I Norge jobber jeg som arbeidsleder for gartnerfirmaet Hageform A/S. Et lite firma med mye kunnskap, der har jeg fått muligheten til å utvikle meg, både faglig og som menneske.

SEVILLA:
Januar 2018 satte jeg meg på flyet mot Cristoffer Columbus sin "hjemby". Her planla han og satte til livs en oppdagelsereise av den nye verden. Spansk var ikke helt ukjent for meg, da min mor er fra Chile og jeg har gått på norsk skole i Spania i ungdommen. Ordforrådet var rimelig tynt og rustent, så det var mye å repetere de første ukene. Nå har jeg vært her i 5 uker og føler at det går mye enklere. Heldigvis!!!

MIN HVERDAG:
Bedriften min i Spania heter Sembradas, navnet stammer fra verbet Sembrar, som betyr å plante. Også et lite firma, med dyktige fagfolk. Vi har skjøtselsavtale med supermarkedkjeden ALDI over store deler av Sevilla og omegn. I vakkert landskap har vi hatt noen plantejobber og noe fullstending nyetablering av hage. Har innstalert en del vanningsannlegg, på tross av at det fortsatt er "vinter" her
Jeg føler meg veldig godt tatt imot!

MER OM SEVILLA:
Sevilla er SÅ mye. Her kan man oppleve flamenco i all sin prakt. Se verdens nest største gotiske katedral. Gå på oppdagelsestur i gamlebyen. Vandre langs elvebredden! Parkene her er helt i sin egen klasse. Sevilla er en by å forelske seg i. Kunne skrevet mye mer om denne skjønnheten, må bare oppleves selv.
Tusen takk for meg! Hasta luego!

Hilsen Kjell Soto Østerud»
www.sembradas.com
www.hageform.no

image004image004image004image004image004image004