<% If Session("smtp_server") = "" then %> <% End If %> <% ' %> <% '~~~ Main Menu ~~~ %> <% '~~~ Tooltips ~~~ %> <% '~~~ Alle Modal Windiows i fra denne dwt ~~~ %> <% '~~~ Nettstudie - gartner ~~~ %> <% '~~~ Nettstudie - idrett ~~~ %> <% ' !!!!!!!!!! OPPDATER onload i BODY i KART.ASP ETTER DWT FIL ER SPART! !!!!!!!!! %>

Lærling samling på Dagali 2005

Om morningen 8 sept. møttes 22 lærlinger på Drammen jernbanestasjon. Derfra bar det med buss oppover mot Dagali. Etter tre timer kjøring og en lunsj pause, ankom vi Dagali hotell ca kl 13.00. Det ble tid til litt romfordeling og avslapning før vi møttes til rafting kl 15. Da alle var utstyrt med våtdrakter, hjelmer og flytevester bar det oppover elva i buss.  Vi ble delt inn i båtlag, etter en sikkerhetsgjennomgang. Så var det bare å legge ”livet i hendene” til guiden og de andre i båten, og håpe på det beste. Jeg lar bildene tale for seg. Alle syns det var utrolig gøy og spennende. De som ikke er fagarbeidere på denne tiden neste år, blir nok med en tur til.
Etter raftingen var en varm dusj første prioritering. Deretter var det middag. Etter middag hadde vi en faglig bit hvor vi snakket om internationalisering. Vi hadde også en faglig konkurranse hvor lærlingene imponerte, de har helt klart fått med seg mye hittil i utdannelsen.
Resten av kvelden ble brukt til sosialt samvær.
Fredag møttes vi etter frokost og dro bort på Go-Cart banen. Der var det både individuell og lag konkurranse.
Så var det klart for hjemturen. Foruten en stopp på Lampeland hvor vi fikk middag gikk den rolig for seg. De som manglet litt søvn etter natten i forveien, benyttet sjansen.
Jeg som turleder vil takke alle som var med, for en kjempekoselig tur, uten noen problemer. Dere var en kjempe gjeng og ha med!

Hilsen
Linda

bilder her>>

Tilbake til toppen av siden  Tilbake til toppen av siden.  Tilbake til toppen av siden